Contact

Baden in rust

Privé wellness met tal van faciliteiten

Om aan de wensen van iedere klant te voldoen, zorgden wij voor diversiteit in ons aanbod. Zo is onze privé wellness te Zandhoven opgesplitst in 2 volledig gescheiden Spa’s, die zorgen voor onvergetelijke momenten in een trendy en hedendaags decor.

Spa 1

Onze eerste spa is uitgerust met sauna, stoombad, jacuzzi, relaxruimte, douches, binnen- én buiten zwembad, en kleurentherapie.

Spa 2

Onze tweede spa bevat een kleedkamer met haardroger, jacuzzi, Turks stoombad, sauna met gekleurde sterrenhemel, en inloopdouche. Boven bevindt zich de relaxruimte in lounge-design met haard. Een prachtig aangelegde exotische zwemvijver vervolmaakt dit complex dat baadt in een totale oase van rust.

Ontdek ook de diverse arrangementen en zeer gunstige tarieven! Wie op zoek is naar een origineel cadeau kan eveneens opteren voor een cadeaubon van privé wellness Aqua Delux te Zandhoven! Succes verzekerd!

Contact

Reserveer tijdig uw favoriete Spa ruimte om zeker te zijn dat deze vrij is op de gewenste datum. Voor vragen of info kunt u ons elke dag contacteren!

Contacteer ons!
03 500 27 81